EuroKegel
Bejelentkezés

Roger Conti a biliárdot a sport és a művészet igazi, egyetlen, tiszta ötvözetének tartotta - melyhez azonban ügyesség, mérték, önismeret, erős akarat és mind testi, mind mentális "edzés" szükséges.
Conti eltökélt volt, "A legszebb éveimből húszat áldoztam a biliárdra. Ha újra kellene kezdenem, újra megtenném." - nyilatkozta idősebb korában (kis híján száz évet élt).
"La tête et le bras" (Fej és kar!) - üzeni nekünk. Jó ha megszívleljük!

Igen egy nemzetközi biliárdverseny Békéscsabán és bábus!!!

Szép, színvonalas játék, feszült, izgalmas küzdelem, nagyszerű szórakozás volt.

A magyarok jól szerepeltek s győzedelmeskedtek - nagyon örülünk. A magyar résztvevők technikai képzettsége magas szintű. Ellenben figyelemre méltó, hogy a német csapat átlagéletkora jóval alacsonyabb - jószerével ige fiatalok. Ezen jó lesz elgondolkodnunk.

Kiemelendő a győztes Bíró Imre (Gyomaendrőd) fantasztikusan magas színvonalú játéka, amely a szokásos szerénységgel párosult - mint az igazán nagy sportszemélyiségeknél. Gratulálunk Imre!

Figyelemfelkeltő volt Jeanette Schultz (de) a verseny egyetlen hölgy résztvevőjének színvonalas és hatékony biliárdjátéka, mellyel minduntalan zavarba tudta hozni (férfi) ellenfeleit. Csak így tovább Jeanette!

A nap hőse kétségtelenül a tinédzser korú Nico Hänsch (de) volt, aki egyetlen külföldiként került be a legjobb négybe. Igen fiatalkora ellenére játéka nagyon pontos, tudatos, és főleg nagyon hatékony. Meggondolt, higgadt játékával - mellyel a "kisdöntőben" is győzedelmeskedni tudott és ezzel megszerezte a harmadik helyet - kivívta szimpátiánkat. Gratulálunk Nico!

A verseny első nyolc helyezettje:

  1. Bíró Imre (hu)
  2. Kurta László (hu)
  3. Nico Hänsch (de)
  4. Szűcs Sándor (hu)
  5. Hangya Imre (hu)
  6. Christoph Winkler (de)
  7. Roberto Carcangiu (hu)
  8. Bencsik Tibor (hu)

Képek a versenyről -->


Társaság a Nemzetközi Bábus Biliárdért
/ Eurokegel Szakág


- postacím: 5600 Békéscsaba, Berzsenyi utca 59.
- e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
- telefon: +36209725902

Contact - In English, Po slovensky:
Dávid Szalkai
- e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
- tel.: +36302740966


Még egy idézet a végére:
"Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban."
/ Lev Tolsztoj

Társhonlap: MagyarBiliárd.