EuroKegel
Bejelentkezés

Roger Conti a biliárdot a sport és a művészet igazi, egyetlen, tiszta ötvözetének tartotta - melyhez azonban ügyesség, mérték, önismeret, erős akarat és mind testi, mind mentális "edzés" szükséges.
Conti eltökélt volt, "A legszebb éveimből húszat áldoztam a biliárdra. Ha újra kellene kezdenem, újra megtenném." - nyilatkozta idősebb korában (kis híján száz évet élt).
"La tête et le bras" (Fej és kar!) - üzeni nekünk. Jó ha megszívleljük!

Alig fejeződött be Brnóban a nemzetközi EuroKegel torna - amely egyébként szép magyar sikert hozott (egy második és egy harmadik helyezés - Gratulálunk!) - máris hírül tudunk adni további érdekességeket:

  • Többek javaslatára más bábu értékek és alacsonyabb bábuk bevezetését tervezzük - tesztelés a közelgő EuroKegel bajnokság második ligájában.
  • Az egyéni bajnokság mellett csapatbajnokságba is lehet majd jelentkezni.
  • Túllépve a Dél-Alföld határait Pest megyében is szervezünk versenyeket (Pilisvörösvár, Verőce, akár valamely budapesti helyszín is...).

Társaság a Nemzetközi Bábus Biliárdért
/ Eurokegel Szakág


- postacím: 5600 Békéscsaba, Berzsenyi utca 59.
- e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
- telefon: +36209725902

Contact - In English, Po slovensky:
Dávid Szalkai
- e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
- tel.: +36302740966


Még egy idézet a végére:
"Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban."
/ Lev Tolsztoj

Társhonlap: MagyarBiliárd.