EuroKegel
Bejelentkezés

Roger Conti a biliárdot a sport és a művészet igazi, egyetlen, tiszta ötvözetének tartotta - melyhez azonban ügyesség, mérték, önismeret, erős akarat és mind testi, mind mentális "edzés" szükséges.
Conti eltökélt volt, "A legszebb éveimből húszat áldoztam a biliárdra. Ha újra kellene kezdenem, újra megtenném." - nyilatkozta idősebb korában (kis híján száz évet élt).
"La tête et le bras" (Fej és kar!) - üzeni nekünk. Jó ha megszívleljük!

A békésiek megvalósították a beígért női biliárdversenyt!!

Köszönjük.

Igen jó hangulatú versenyen vagyunk túl - meséli Szűcs Sándor klub elnök - amin ha nem is teljes "mellbedobással", de legjobb tudásukat bevetve küzdöttek a hölgyek .Nem kis meglepetést okozott a legfiatalabb versenyző Sinka Napsugár Pusztaföldvárról, akiről bátran állíthatom ha így fejlődik tovább, 10 éves korára nem kis fejtörést okoz ellenfeleinek akár a férfi mezőnyben is.

Helyezettek:

  1. Kun Éva
  2. Kontra Tünde
  3. Sinka Napsugár
  4. Kósa Mónika

 


Társaság a Nemzetközi Bábus Biliárdért
/ Eurokegel Szakág


- postacím: 5600 Békéscsaba, Berzsenyi utca 59.
- e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
- telefon: +36209725902

Contact - In English, Po slovensky:
Dávid Szalkai
- e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
- tel.: +36302740966


Még egy idézet a végére:
"Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban."
/ Lev Tolsztoj

Társhonlap: MagyarBiliárd.