EuroKegel
Bejelentkezés

Roger Conti a biliárdot a sport és a művészet igazi, egyetlen, tiszta ötvözetének tartotta - melyhez azonban ügyesség, mérték, önismeret, erős akarat és mind testi, mind mentális "edzés" szükséges.
Conti eltökélt volt, "A legszebb éveimből húszat áldoztam a biliárdra. Ha újra kellene kezdenem, újra megtenném." - nyilatkozta idősebb korában (kis híján száz évet élt).
"La tête et le bras" (Fej és kar!) - üzeni nekünk. Jó ha megszívleljük!

Pándi Gábor klub vezető tudósítása:

Ezen a héten elkezdődött a szokásos bajnokságunk. Ez már a 17.
Mivel 28 nevező volt, így a körmérkőzés túl hosszú lett volna, ezért a következő lebonyolítást választottuk.

Kiemelésekkel kialakítottunk 7 db négy fős csoportot, amelyekben körmérkőzéssel dől el a sorrend. Mivel 5 partiból áll egy mérkőzés, így döntetlen nem lehet. Azonos győzelemszám esetén az egymás elleni eredmény rangsorol, míg körbeverés esetén a játszmaarány.
Az így kialakult sorrend alapján a csoportok első két helyezettje a felső házba, míg a 3-4 helyezett az alsó házba kerül.

A két házban a 14-14 játékos körmérkőzéssel dönti el a végső helyezéseket. Minden héten egy mérkőzést kell játszani mindenkinek, sorsolás szerint. Mindkét házban díjazzuk az 1-3 helyezettet, tehát két külön bajnokság zajlik majd párhuzamosan.

Sorsolás-->>


Társaság a Nemzetközi Bábus Biliárdért
/ Eurokegel Szakág


- postacím: 5600 Békéscsaba, Berzsenyi utca 59.
- e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
- telefon: +36209725902

Contact - In English, Po slovensky:
Dávid Szalkai
- e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
- tel.: +36302740966


Még egy idézet a végére:
"Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban."
/ Lev Tolsztoj

Társhonlap: MagyarBiliárd.